Masszázs szolgáltatások

Tradicionális thai

Ritmikus akupresszúrás nyomásokkal a test energiavonalai mentén aktivizálja az energiát. A Tradicionális thai masszázs úgynevezett száraz masszázs, ellentétben a többi masszázs fajtával nem használ olajat a masszőr. A kezelés teljes testre irányul amellett, hogy az ujjakat és a tenyeret használják a térd és a talp is bekapcsolódik a masszázsba.

Ár
60 perc 10 900 Ft
90 perc 15 900 Ft
120 perc 19 900 Ft

Olajos masszázs

Az olajos test masszázs varázsa az összetettségben rejlik: a bőrön át szervezetbe jutó természetes olajok serkentik a Tradicionális Thai masszázs jótékony hatásait. Aktivizálja a test energiáit, illetve pozitív hatással van a nyirok- és a vérkeringésre.

Ár
60 perc 11 900 Ft
90 perc 16 500 Ft
120 perc 20 900 Ft

Lábmasszázs

Nyomó technika alkalmazásával közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talpon keresztül. Vérkeringést serkentik a reflexológia alkalmazásával.

Ár
30 perc 7 600 Ft
60 perc 11 900 Ft

Hátmasszázs

A keresztcsonttól a nyakszirtig történik. A masszőr külön gondot fektet az általában fájdalmas izomcsomók átdolgozására, melyek a lapocka környékén jelennek meg. A masszázs során olyan ingerületeket keltenek a
szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban.

Ár
30 perc 7 600 Ft
60 perc 10 900 Ft

Hát, váll, nyak

Magában foglalja a váll, a hát felső részének, az arcnak kezelését is. A mindennapi ülőmunka során a megterhelés és stressz miatt az izmok görcsössé válnak. Rendszeres alkalmazásával megszünteti a nyakmerevséget, fáradtságot, fejfájást, migrént, gyakori alkalmazásával jobb lesz a koncentráció és az emlékező képesség.

Ár
30 perc 7 600 Ft
60 perc 10 900 Ft

Thai relax

2 db 30 perces program. Olajos hátmasszázs és lábmasszázs 60 percben, kedvező csomagárban.

Ár
60 perc (30 + 30p) 13 000 Ft

Aroma olajos

Meleg olajok hatóanyagai által az izmaid lazává, a bőröd puhává, hidratálttá, és bársonyossá válik. Könnyeben felszívódik összetétele és a meleg színenergiájának köszönhetően. Mentálisan és energetikailag is jó hatást gyakorol a szervezetre, kiváló stresszoldó.

Ár
60 perc 13 000 Ft
90 perc 16 900 Ft
120 perc 22 900 Ft

Kókuszolajos mix

Kókuszolajosmasszázs:A testmasszázs teljes körű élményt biztosít vendégeink számára tetőtől talpig. A kókuszolajos masszázs magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi. Használatával csökkenthetjük a ráncokat és feszesíti a bőrt. Masszázs során nem lesz zsírosabb a bőrünk, ezáltal a pattanásos bőrre is kiváló.

Ár
90 perc (60 + 30p) 19 500 Ft

Manna mix

Igazi delux csomagajánlat. 120 perces.A kókuszolajos masszázs magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi. Használatával csökkenthetjük a ráncokat és feszesíti a bőrt. Végül a 30 perces lábmasszázs kiváló befejezése a programnak.

Ár
120 perc 23 900 Ft

Ajándék kártya

Manna Thai Massage ajándékkártya

Az űrlap segítségével írj nekünk ajándékkártya vásárlási szándékodról, és emailben vagy telefonon keresni fogunk.

Kinek ajánljuk ezt a fajta masszázst?

Alapvetően mindenkinek hasznos lehet, aki egy kis felfrissülésre vágyik, vagy arra, hogy egy kicsit átmozgassák tetőtől talpig. Bátran jöhetnek azok, akik ülőmunkát végeznek, vagy akik egész nap állnak, de a kemény fizikai munka is után is kifejezetten jólesően hat.

Elsősorban jótékony hatással van az izom- és ízületi fájdalmakra, valamint enyhíti a migrén kínzó tüneteit. Javítja a testünk keringési rendszerét, mindemellett pedig kitűnő relaxációs és stresszoldó hatással bír.  Rendszeres alkalmazása mellett életminőségbeli javulás figyelhető meg, illetve bátran alkalmazható különféle mozgásszervi betegségek, vagy különféle vegetatív és pszichoszomatikus zavarok esetén is. Mindemellett pedig erősíti az immunrendszert, gyógyír az anyagcserezavarokra és a szív- és érrendszerei betegségekre is.

Akár már az első alkalom után érezhető a kezelés jótékony hatása: sokkal könnyebbnek, illetve energikusabbnak érezhetjük magunkat!

hu_HU